×

×

×

Διακρίσεις του εκτροφείου μας στήν ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ 2007: Καλύτερο θηλυκό έκθεσης, Καλύτερο αρσενικό έκθεσης, Καλύτερο ζευγάρι έκθεσης, Καλύτερο εκτροφείο έκθεσης και τέλος το Καλύτερο φυλής.

Drahthaar Kykladon
Κατά διαστήματα διαθέτουμε κουτάβια από επίλεκτα ζευγαρώματα και από γονείς με εργασιακή και γενετική πιστοποίηση ώστε τα κουτάβια τους να μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς και παγκόσμιες δοκομασίες.

/Olga II Kykladon  
VJP-60.....HD-frei.....OCD-frei.
Μητέρα : Gr.Ch./Tina II v.Bockenhagen. 
Πατέρας : /Ottelo v.d.Dachswiese.

Τα σκυλιά που κατά το παρελθόν έχουν περάσει από το εκτροφείο μας και αποτέλεσαν τη βάση, είναι η Gr. Ch. Dianna Kykladon, η Gr.Ch./Conny II v.Bockenhagen, Bruno Kykladon, η Margo, η Grandel v. Altmain και ο Ceasar Kykladon.

Τώρα, σε συνεργασία με επίλεκτα εκτροφεία της Γερμανίας, επιτυγχάνουμε ζευγαρώματα με σκυλιά διακριθέντα στις δοκιμασίες της Γερμανίας (HEGEWALD) με σκυλιά δικής μας εκτροφής.

Εκτροφείο D.Drahthaar Kykladon.

/Xawer v.d.Dachswiese..
>Nora v.bockenhagen..
/Nero v.bockenhagen.
/Deco Kykladon...
/Tina v.bockenhagen.
 

Gr.Ch./Tina II v.Bockenhagen.
VJP-72 p
HZP-223 p
Hegewald- 233 p
HD-frei.......F/H - (v)12 / (sg)11

/Wella  Kykladon
HZP-210 p
Hegewald-220 p
HD-frei.....F/H..(sg)10 / (sg)10

Εκτροφή-Επαίδευση-Παροχές
Εκτροφή-Επαίδευση-Παροχές

    Οι γεννήτορες που πλαισιώνουν το εκτροφείο μας διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά, εργασιακά και γενετικά, όπως  προστάζει το Γερμανικό πρωτόκολλο αναπαραγωγής. 

    Εκπαιδεύουμε σκυλιά (Ντράτχααρ) αυστηρά με βάση το Γερμανικό πρότυπο δοκιμασιών και κατόπιν συμφωνίας με το ιδιοκτήτη μπορούμε να τα παρουσιάσουμε αυστηρά μόνο διεθνείς δοκιμασίες ( Εαρινό VJP και Φθινοπωρινό HZP ). Έχουμε επίσης την δυνατότητα εκπαίδευσης και άλλων κυνηγετικών φυλών. Ακόμη αναλαμβάνουμε την προπόνηση του σκύλου σας και την έξοδό του σε θήραμα κατά την κλειστή κυνηγετική περίοδο.
 
   Κατά διαστήματα διαθέτουμε κουτάβια από επίλεκτα ζευγαρώματα που γίνονται στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό,  και είμαστε το μοναδικό Ελληνικό εκτροφείο που κουτάβια του έχουν  προίκα από τους γονείς τους την δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς και παγκόσμιες                                                                          δοκιμασίες όπως HZP, VGP, HEGEWALD κ.λ.π.
 
   
 
Διαθέτουμε πρότυπο ξενώνα που μπορείτε να αφήσετε το σκυλί σας κατά την διάρκεια την διακοπών σας στο νησί μας ή κατά την επίσκεψή σας για κυνήγι.   
   

 

 • " όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στόν όμιλο "

  Εδώ λοιπόν και αρκετό καιρό η έκφραση που ακούγετε συνεχώς είναι ? ότι πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στο όμιλο ? και πολύ σωστά, πρέπει να τον στηρίζουμε για να πάει μπροστά.

 • Καλό σου ταξίδι.

  Γεννήθηκε στην Τήνο ένα παγερό πρωινό στις 14 του Γενάρη το 2009 μαζί με άλλα 6 αδερφάκια της από την 11άχρονη σήμερα Gr.Ch./Conny II v.Bockenhagen και τον /Ottelo v.d.Dachswiese.

 • Αξιολόγηση των σκυλιών μας σε δοκιμασίες Ελληνικού - Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου μέχρι και σήμερα.

  Κατά την άποψή μας κάθε κυνηγετικός σκύλος ανεξαρτήτου ράτσας,και ιδιαίτερα τα Ντρατχααρ, για να μπορεί να μπει στην αναπαραγωγή, θα έπρεπε να περνά από κάποια τεστ εργασιακά ? ενστίκτων καθώς και για το αν ανταποκρίνεται μορφολογικά στο τύπο της φυλής του και να αποδεικνύει ότι είναικαι επίσημα κατάλληλος για αναπαραγωγή

 • ZUCHTBUCH ο θησαυρός των γνώσεων κάθε εκτροφέα

  Το βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από το ράφι κάθε εκτροφέα που αγαπά την φυλή και θέλει να βελτιώνεται.

 • 1 2 3 >